Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανανέωσε μέχρι το 2025 ο Curtis Jones!

Ανανέωσε μέχρι το 2025 ο Curtis Jones!

Νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Liverpool υπέγραψε σήμερα το απόγευμα ο Curtis Jones μέχρι το 2025!

Οι Reds έχουν πολλές βλέψεις για τον νεαρό μέσο και του το απέδειξαν με την ανανέωση!

Την φετινή σεζόν ο γεννημένος στο Liverpool ποδοσφαιριστής πήρε χρόνο συμμετοχής, διακρίθηκε στο FA Cup και έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League στην νίκη με 0-3 επί της Bournemouth.

Ο ποδοσφαιριστής μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ανέφερε:

“ Είναι το club της παιδικής μου ηλικίας και είναι ολόκληρο το κλαμπ της οικογένειάς μου, έτσι για μένα είναι τεράστιο. ”

“ Νομίζω ότι το περιβάλλον και τα πράγματα είναι όλα θετικά και με κρατά τόσο αισιόδοξο όσο μπορώ. Φυσικά, συνεργαζόμαστε με έναν σπουδαίο προπονητή και είμαστε στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο, οπότε για μένα ήταν εύκολο και [είμαι] εξαιρετικά περήφανος. ”

“ Είναι ένα τέλειο περιβάλλον. Έχω υπέροχα παιδιά γύρω μου που με βοηθούν κάθε μέρα – Hendo, Millie, Lallana, Fabinho, όλη η ομάδα είναι ιδανική για μένα να παρακολουθώ κάθε μέρα στην προπόνηση. ”

“ Αλλά για να συμμετάσχετε μαζί τους, αποκομίζετε τόσα πολλά πράγματα και τη λεπτομέρεια σε αυτό που κάνουν και κάνουν τα πάντα τέλεια – ο επαγγελματισμός τους γύρω από το μέρος, είναι τέλειος. Έτσι, τα παίρνω όλα αυτά και τα παίρνω στο παιχνίδι μου και για μένα ως άτομο. ”

Ο Curtis Jones ανανέωσε με την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com